Heerlijk eten in een huiselijke sfeer

Welkom bij Bistro de Holterberg

Beste gasten,

Welkom bij Bistro de Holterberg. Wij zijn Luc Hans en Hidzer Gorter, en samen met ons team heten we u van harte welkom in ons restaurant.

Gastvrijheid staat bij ons voorop, elke gast voelt zich thuis. Op woensdag tot en met zaterdag zijn onze deuren geopend vanaf 17.00 uur. Op zondag kunt u vanaf 12.00 uur terecht in onze Bistro voor een (uitgebreide) lunch, een kop koffie met eigengemaakte taart en/of een heerlijk glas wijn of speciaal bier. Bij mooi weer is ons terras geopend, met uitzicht tot wel 20 kilometer ver!

Heerlijk eten in een huiselijke sfeer, genietend van een wijds uitzicht, dat is wat u mag verwachten!

Graag tot snel,
Team Bistro de Holterberg

Openingstijden

Woe – Zat: 17:00 – 22:00

Zondag: 12:00 – 22:00
(keuken geopend tot 20:00)

Contact

Telefoon   0548-363849
Whatsapp 06 80 184 285
restaurant@bistrodeholterberg.nl

Adres

Forthaarsweg 1
7451 JS  Holten

Gastvrijheid

Zowel een zaak van het hart, als een zaak van het huis

Gastvrijheid is bij ons ruimte, tijd en aandacht voor elke gast. De open haard brandt, u voelt zich meteen thuis in een ontspannen sfeer. U kunt hier binnenkomen na een stevige wandeling door de bossen, maar ook voor een zakelijk diner. Het is bij ons ongedwongen.

De gemoedelijke sfeer en gastvrijheid van ons personeel dragen bij aan een gezellig avond. Houdt u van uitgebreid tafelen? Bij ons ervaart u alle ruimte en tijd, geen haast. Genieten van elkaars gezelschap én van heerlijk eten. Hartelijk welkom in onze Bistro.

Gastvrij binnen

Ons gezellige restaurant komt tot leven in de namiddag. Neem alvast een voorproefje van het grote geheel en de kleine details.

genieten buiten

Wat is er fijner dan op ons grote terras in de zon te zitten, genietend van de geurige lavendel en het prachtige landschap.

KEUKENKUNST

De met liefde en passie klaargemaakte gerechten zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een streling voor de tong.

snel reserveren

De makkelijkste en snelste manier om te reserveren in ons restaurant! Meld u aan en wij nemen persoonlijk contact met u op.

keukengeheimen

Onze kijk op lekker eten

De gerechten van Bistro de Holterberg zijn klassiekers uit de Franse keuken, klaargemaakt met veel passie. De ingrediënten van onze gerechten zijn zonder uitzondering vers en komen zoveel als mogelijk uit de regio. Wij werken met lokale leveranciers die alles op maat, dagvers, voor ons kunnen leveren. Voor de beste kwaliteit!

De streekproducten variëren van een goed stuk bestorven vlees tot kraakverse vis en zijn seizoensgebonden. Daarom hebben wij een onvervalste seizoenskaart. Laat u verrassen!

Heeft u speciale wensen, allergieën, of eet u het liefst vegetarisch? Wij denken graag met u mee. Schroom niet contact op te nemen om te overleggen wat wij voor u kunnen koken.

niet altijd om te eten, wel heel prettig

Aandacht voor details //

Met de hand

Enig idee hoeveel asperges er in een seizoen door onze handen gaan? Niks machine! We schillen ze één voor één met de hand om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen.

De zon in huis

Niet alleen de ingrediënten van onze gerechten zijn kakelvers. Elke week brengt onze bloemist prachtige boeketten, die speciaal zijn afgestemd op ons interieur en het seizoen.

Sfeermakers

We hebben iets met ons interieur. En al zeker met lampen! Staat in de winter de haard aan en branden onze lampen, dan kunt u zich als gast in onze bistro geen warmer welkom wensen .

favorieten op de berg

Onze klassiekers

Voorgerecht

Kroketjes van garnalen

Eigengemaakte kroketten van dubbel getrokken strandkrabben bouillon, in een krokant jasje van Japanse broodkruim. Geserveerd met gefrituurde peterselie. Daar komt u voor terug!

Hoofdgerecht

Runder-rib-eye

Mooi stuk gerijpt vlees van Ierse runderen. Vers afgesneden, gebraden naar uw wens. Geserveerd met onze klassieke bearnaise saus. Dat wordt smullen!

Nagerecht

Crème brûlée

Onze klassieke, verse vanille madagascar met boerenmelk en gekarameliseerd laagje gebrande rietsuiker. A la minute afgebrand, wij serveren het op kamertemperatuur. Zoals het hoort.

Te gast bij Luc en Hidzer

Luc (chef-kok) en Hidzer (gastheer) kennen elkaar nu ruim 25 jaar. De eigenaren kennen hun gasten, wees welkom! De heren houden altijd rekening met specifieke wensen op het gebied van eten en wijn. Wel zo fijn.

Proef de sfeer

>

Vers één is: vers

Wij werken met dagverse producten. Wij schromen niet om ‘nee’ te verkopen als één van onze verse producten op is. Als we bijvoorbeeld geen dagverse vis kunnen krijgen serveren we het niet. Wel zo consequent.

Bekijk onze kaart

>

Informeel met een klassiek randje

Uit eten in huiselijke ambiance, met klassieke, traditionele gerechten. Wij doen alles voor de gast, binnen ons concept. Kwaliteit, elke keer opnieuw. Wel zo betrouwbaar.

Ons restaurant

>

eigen streek eerst

Wat we bedoelen te zeggen: we werken alleen met lokale leveranciers. Dus geen onnodig gesleep met dieren, geen sperciebonen of aardbeien in het vliegtuig.  Wel zo verantwoordelijk voor onze wereld.

kijk in de keuken

>

niet opjagen

We hanteren twee principes: vol is vol en gasten worden niet opgejaagd omdat de volgende groep zo nodig aan tafel moet. Iedereen heeft immers de kans om als eerste te reserveren. Wel zo eerlijk.

Reserveer

>

makkelijk te bereiken

Komt u met de trein, dan kunt u in 10 minuten 'de berg op' wandelen naar onze bistro. Voor degenen die met eigen vervoer komen hebben wij een ruime parkeergelegenheid. Onze bistro is rolstoelvriendelijk. Wel zo makkelijk.

Bekijk de route

>

Informatie

We zien u graag als gast!

Woensdag ~ Zaterdag

17:00 – 22:00

Zondag

12:00 – 22:00
Keuken sluit om 20:00

Bel ons

0548-36 38 49

Bezoek ons

Forthaarsweg 1, 7451 JS  Holten

Stuur een e-mail

restaurant@bistrodeholterberg.nl