favorieten op de berg

Onze gerechten

Met de Sallandse heerlijkheden als basis is er ruime keuze aan gerechten, voor iedereen en voor elk moment. Chef-kok Luc Hans weet als geen ander de met liefde en zorg uitgezochte ingrediënten te combineren. De combinaties zorgen voor een mooie balans in ieder gerecht, waar elk ingrediënt het ander versterkt.

De keuzes die daarbij worden gemaakt zijn vaak seizoensgebonden. Zo hebben we in het voorjaar AAA asperges van Ogink, in de zomer verse aardbeien en in het najaar en winterseizoen appels en stoofperen uit eigen boomgaard, wild zwijn, een stomend pannetje hazenpeper met hete bliksem en rode kool, hertenbout en eigengemaakte bloedworst. Versheid is hierbij altijd doorslaggevend.

favorieten op de berg

Onze klassiekers

Voorgerecht

Kroketjes van garnalen

Eigengemaakte kroketten van dubbel getrokken strandkrabben bouillon, in een krokant jasje van Japanse broodkruim. Geserveerd met gefrituurde peterselie. Daar komt u voor terug!

Hoofdgerecht

Runder-rib-eye

Mooi stuk gerijpt vlees van Ierse runderen. Vers afgesneden, gebraden naar uw wens. Geserveerd met onze klassieke bearnaise saus. Dat wordt smullen!

Nagerecht

Crème brûlée

Onze klassieke, verse vanille madagascar met boerenmelk en gekarameliseerd laagje gebrande rietsuiker. A la minute afgebrand, wij serveren het op kamertemperatuur. Zoals het hoort.

genieten op de berg

Onze menukaart //

Omdat wij voornamelijk werken met dagverse producten hebben wij een echte seizoenskaart. Zelfs binnen het seizoen wisselen wij regelmatig. Daardoor valt er altijd iets nieuws te ontdekken.

Voorgerechten

{{Gerecht}}

{{Omschrijving}} {{Toeslag}}

Hoofdgerechten

{{Gerecht}}

{{Omschrijving}} {{Toeslag}}

Nagerechten

{{Gerecht}}

{{Omschrijving}} {{Toeslag}}

Deze gerechten maken onderdeel uit van het zelf door u samen te stellen 3-gangen keuzemenu.
De basisprijs van dit menu is € 46,- Aan sommige gerechten zijn meerkosten verbonden.
Deze kosten staan dan vermeld achter het gerecht.

Heeft u een voedselintolerantie of een allergie, meld het ons. Wij werken met lactosevrije room waardoor sommige desserts (en gebonden sauzen) gewoon gegeten kunnen worden wanneer er sprake is van een lactose intolerantie. Ook hebben wij glutenvrij brood.

Informatie

We zien u graag als gast!

Woensdag ~ Zaterdag

17:00 – 22:00

Zondag

12:00 – 22:00
Keuken sluit om 20:00

Bel ons

0548-36 38 49

Bezoek ons

Forthaarsweg 1, 7451 JS  Holten

Stuur een e-mail

restaurant@bistrodeholterberg.nl